BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Poziv za učesnike/ce – PRONI Omladinski klub Sarajevo

PRONI Omladinski klub Sarajevo objavljuje poziv za učesnike/ce iz Sarajeva i okoline na četiri radionice. Više o radionicama:

  • Ciao Italia! – Kurs Italijanskog jezika

“Ciao Italia!” je kurs italijanskog jezika za početnike koji predviđa usvajanje elementarnih gramatičkih cjelina.

Svaka gramatička cjelina biće dopunjena sa kreativnim vježbama i dijalozima, koji obuhvaćaju filmove, muziku i razne igrice.

Časovi će biti prava oaza odličnog raspoloženja, jer u izuzetno dinamičnoj atmosferi, družeći se, stičući nove prijatelje, a istovremeno njegujući kulturu učenja stranih jezika, na najljepši mogući način ćete provesti svoje slobodno vrijeme i na najbolji mogući način doprinijeti razvoju sebe.

  • Zašto Glasati?


Cilj ove radionice je da spoznate sebe, vaša uvjerenja i da se na kraju motivišete za učestvovanje na izborima. Radionica je otvorena za apsolutno sve, bez obzira da li ste aktivni u politici, nevladinoj organizaciji ili ne. Osim suhog teoretskog dijela kroz koji ćete se upoznati sa konceptom aktivnog građanstva, na ovoj radionici ćete imati priliku da uđete u diskusiju o mnogobrojnim temama sa ostalim učesnicima i učesnicama kroz koju zajedno možemo svi nešto naučiti.

  • Budi bolja verzija sebe!?

Svaka promjena počinje malim koracima. Obećajte da ćete raditi na sebi svakoga dana i biti bolja osoba nego što ste bili jučer.

Investirajte u sebe, jer to je najbolja investicija, vraca se da dugorocne staze.

Cilj ove radionice i jeste da pobliže upoznate sami sebe, i da postanete bolja verzija, jer život je kratak. Zato ga nemojte trošiti u tuđim cipelama i ne dozvolite da buka drugih guši vaš unutrašnji glas

  • Stereotipi i predrasude

Da li znaš šta su stereotipi i predrasude, da li želiš naučiti razliku? Ako imas 18- 22 godine onda si na pravom mjestu da upotpuniš svoje znanje i naučiš nešto novo jer volonteri PRONI centra realizuju radionicu na ovu temu. Stereotipi i predrasude su nešto sa čime se sve više susrećemo u današnjem društvu te Vas pozivamo da nam se priključite u realizaciji naše radionice.

Prijaviti se možete putem OVOG linka

Rok za prijave je 27.06.2020.

Za dodatna pitanja možete se obratiti na info@proni.ba