BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

PRONI TIM

Mi smo raznolika grupa pojedinaca okupljena oko zajedničke ideje, vođena strašću za inovacijama, kreativnošću i  potragom za izvrsnošću. 

Naš tim odiše raznovrsnim ekspertizama iz različitih oblasti, gdje svaki pojedinac donosi jedinstven skup vještina i iskustava. Njegujemo okruženje u kojem saradnja, radoznalost, kontinuirano učenje i pozitivna energija ne prestaju biti glavni fokus.

U srcu našeg tima je posvećenost našoj misiji:  Vjerujemo u izazivanje statusa quo, pomicanje granica i pronalaženje inovativnih rješenja za složene probleme. Naše zajedničke vrijednosti integriteta, timskog rada i usmjerenosti na mlade vode nas u svemu što radimo.

Vjerujemo u snagu saradnje, a naš tim je primjer tog duha. Zajedno osmišljavamo, inoviramo i stvaramo programe i inicijative koje se bave jedinstvenim potrebama i aspiracijama mladih kojima služimo. Mi nismo samo tim; mi smo porodica koja neumorno radi na stvaranju prilika za rast, učenje i lični razvoj.

Vjerujemo da se magija događa kada se različiti umovi udruže, razmišljaju i transformišu ideje u stvarnost. Dok istražujete našu web stranicu, dozvolite nam da vas upoznamo sa našim timom koji pokreće naš uspjeh.