BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Poziv na konferenciju: „EVROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI“ – Sarajevo 20.12.2018.


KONFERENCIJA: „EVROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI“

Sarajevo, hotel Courtyard by Marriott Sarajevo

20.12.2018.

PRONI Centar za omladinski razvoj, kao Kontakt tačka za program Erasmus+ mladi i u saradnji sa SALTO Resursnim centrom za Jugoistočnu Europu, i Ministarstvom Civilnih poslova BiH, organizuje konferenciju u Sarajevu sa ciljem da promovišemo novu inicijativu EU za mlade pod nazivom “Evropske snage solidarnosti”.

Konferencija će se održati u prostorijama hotela Courtyard by Marriott u Sarajevu, dana 20.12.2018. godine u terminu od 10:00 do 13:00h, sa ručkom nakon toga i mogućnošću za pitanja i odgovore nakon ručka.

Na konferenciji očekujemo učešće Ministarstva Civilnih poslova BiH, ostalih ministarstva obrazovanja u BiH te predstavnike krovnih tijela za mlade u BiH te drugih mrežih organizacija za mlade u BiH.

Očekivani broj učesnika je 40.

Konferenciji će prisustvovati i predstavnici SALTO resursnog centra iz Ljubljane.

Obzirom na izuzetnu važnost novog programa „Evropske snage solidarnosti“ i mogućnosti koje su ponuđene za mlade kroz ovoj program pozivamo Vas da učestvujete u radu konferencije gdje ćete dobiti detaljne informacije o ovom programu te mogućnostima za učestvovanje u istom.

Nadam se da ćete se odazvati ovom pozivu i pomoći nam da “Evropske snage solidarnosti” dobiju reprezentativnu najavu na nivou BiH.

Linka za prijavu: https://goo.gl/cfbNJk

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju: info@proni.ba