BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

PRONI GODIŠNJI IZVJEŠTAJ 2023

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo godišnji izvještaj PRONI Centra za omladinski razvoj za 2023. godinu.

Ovaj dokument predstavlja rezime naših aktivnosti, postignuća i uticaja u protekloj godini. Kroz ovaj izvještaj, želimo da transparentno podijelimo sa svima naše napore, uspjehe i izazove sa kojima smo se suočavali, dok smo radili na ostvarivanju naše misije i vizije.

Ovdje u PRONI Centru za omladinski razvoj, svaka godina je priča o zajedničkom putovanju, o izazovima koje smo zajedno prevazišli i o uspjesima koje smo zajedno slavili. Upravo sada, s ponosom objavljujemo našu priču za 2023. godinu.

To je priča o entuzijazmu mladih koje smo podržali, o promjenama koje smo ostvarili i o zajedničkim projektima koji su obogatili našu lokalnu zajednicu, državu. Kroz ovaj izvještaj, želimo da podijelimo sa vama našu strast prema omladinskom razvoju i naše vizionarske korake ka boljoj budućnosti.

Dok reflektiramo o godini za nama, želimo iskazati iskrenu zahvalnost svima koji su bili ključni dijelovi naše priče.

Mladima koji su uvijek spremni izazvati status quo i donijeti svježe ideje, zahvaljujemo na vašem očaravajućem duhu istraživanja i neprekidnom nadahnuću. Vi ste pokretačka snaga naših projekata i dugogodišnjeg rada.

Našim volonterima, tihih herojima iza scene, dugujemo bezgraničnu zahvalnost. Vaša predanost i spremnost na nesebično davanje vremena i talenata pokazuju pravo značenje solidarnosti i altruizma.

Našim partnerima, s kojima dijelimo viziju bolje budućnosti, zahvaljujemo na vašem partnerstvu i podršci. Vaša saradnja je pokazatelj snage koja proizlazi iz zajedničkog rada i međusobnog povjerenja.

I na kraju, ali ne manje važno, našim donatorima, čiji su doprinosi temelj naše financijske stabilnosti koja nam omogućava da ostvarujemo naše ambiciozne ciljeve i pozitivne promjene u zajednici.

 

Dok zatvaramo ovo poglavlje, zahvaljujemo svima vama na vašoj podršci, povjerenju i vjeri u našu misiju. Hvala vam što ste dio naše priče o uspjehu i zajedničkom napretku.