BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

25. Сусрети младих Републике Српске / 25. Susreti mladih Republike Srpske

Пријави се за највећу републичку омладинску манифестацију!

Имамо сјајне вијести за све младе људе из Републике Српске! Имате прилику да будете дио незаборавног догађаја који ће обиљежити ову годину – “25. Сусрети младих Републике Српске”! 

Од 9. до 13. августа, Приједор ће бити епицентар догађања, мјесто гдје ће се сусрести млади из цијеле Републике Српске. Овај догађај, који слави младост, креативност и заједништво, пружа вам невјероватну прилику да изразите своје таленте и упознате истомишљенике из цијеле регије.

Шта вас очекује на “Сусретима младих Републике Српске”? 

1️⃣ Инспиративне радионице: Имате прилику да се пријавите за различите радионице које ће бити одржане током догађаја. Без обзира да ли вас интересује умјетност, култура, спорт, технологија или нешто друго, пронаћи ћете нешто што ће вас одушевити и обогатити ваше вјештине.

2️⃣ Музички спектакли: Музика је универзални језик који нас све спаја. Уживајте у наступима популарних извођача.

3️⃣  Спортска такмичења: Ако сте спортски тип, припремите се за интензивне утакмице и такмичења. Покажите своје вјештине и стекните нове пријатеље кроз спортски дух и тимски рад.

4️⃣ Другарство и нова познанства: Ова манифестација окупља младе људе из различитих градова и општина, дајући вам прилику да стекнете нове пријатеље, упознате различите културе и створите успомене које ће трајати цијели живот.

5️⃣ Незаборавна забава: Очекује вас много смијеха, плеса и незаборавних тренутака. Искористите прилику да се опустите и уживате у сваком тренутку који вам овај догађај пружа.

Да бисте се пријавили, попуните пријавни образац. Пожурите јер је број мјеста ограничен!

Не пропустите ову прилику да будете дио 25. Сусрета младих Републике Српске! Очекујемо вас с нестрпљењем како бисмо заједно створили незаборавно искуство.

Локација: Приједор, Република Српска
Датум: 9 – 13. август 2023.

Prijavi se za najveću republičku omladinsku manifestaciju! 

Imamo sjajne vijesti za sve mlade ljude iz Republike Srpske! Imate priliku da budete dio nezaboravnog događaja koji će obilježiti ovu godinu – “25. Susreti mladih Republike Srpske”! 

Od 9. do 13. avgusta, Prijedor će biti epicentar događanja, mjesto gdje će se susresti mladi iz cijele Republike Srpske. Ovaj događaj, koji slavi mladost, kreativnost i zajedništvo, pruža vam nevjerovatnu priliku da izrazite svoje talente i upoznate istomišljenike iz cijele regije.

Šta vas očekuje na “Susretima mladih Republike Srpske”? 

1️⃣ Inspirativne radionice: Imate priliku da se prijavite za različite radionice koje će biti održane tokom događaja. Bez obzira da li vas interesuje umjetnost, kultura, sport, tehnologija ili nešto drugo, pronaći ćete nešto što će vas oduševiti i obogatiti vaše vještine.

2️⃣ Muzički spektakli: Muzika je univerzalni jezik koji nas sve spaja. Uživajte u nastupima popularnih izvođača.

3️⃣ Sportska takmičenja: Ako ste sportski tip, pripremite se za intenzivne utakmice i takmičenja. Pokažite svoje vještine i steknite nove prijatelje kroz sportski duh i timski rad.

4️⃣ Drugarstvo i nova poznanstva: Ova manifestacija okuplja mlade ljude iz različitih gradova i opština, dajući vam priliku da steknete nove prijatelje, upoznate različite kulture i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.

5️⃣ Nezaboravna zabava: Očekuje vas mnogo smijeha, plesa i nezaboravnih trenutaka. Iskoristite priliku da se opustite i uživate u svakom trenutku koji vam ovaj događaj pruža.

Da biste se prijavili, popunite prijavni obrazac. Požurite jer je broj mjesta ograničen!

Ne propustite ovu priliku da budete dio 25. Susreta mladih Republike Srpske! Očekujemo vas s nestrpljenjem kako bismo zajedno stvorili nezaboravno iskustvo.

Lokacija: Prijedor, Republika Srpska
Datum: 9 – 13. avgust 2023.