BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Poziv za volontere/ke 25. Susreta mladih RS / Позив за волонтере/ке 25. Сусрета младих РС

Пријави се као волонтер на највећу републичку омладинску манифестацију! 
Имамо сјајне вијести за све волонтере из Републике Српске! Имате прилику да будете дио незаборавног догађаја који ће обиљежити ову годину – “25. Сусрети младих Републике Српске”! 
 
Шта вас очекује као волонтера на “Сусретима младих Републике Српске”? 
 
1️⃣ Организација догађаја: Имате прилику да будете дио организационог тима који ће осигурати да све буде беспријекорно и да се сваки учесник осјећа добродошлим и сигурним.
 
2️⃣ Пружање подршке радионицама: Волонтери ће бити укључени у подршку радионицама, помажући инструкторима и учесницима да искористе максимум из ових едукативних искустава.
 
3️⃣ Логистика и управљање догађајем: Учествујте у организацији простора, распореду активности и брините о токовима догађаја.
 
4️⃣ Комуникација и информисање: Будите амбасадори догађаја, пружите информације и помозите учесницима да се сналазе и уживају у сваком тренутку.
 
5️⃣ Незаборавно искуство: Као волонтер, имате прилику да стекнете непроцјењиво искуство, развијете нове вјештине, упознате инспиративне људе и будете дио нечега посебног.
 
Да бисте се пријавили као волонтер попуните пријавни образац.
 
Ваша подршка је непроцјењива, а број мјеста је ограничен, пожурите!
 
Не пропустите ову прилику да будете дио тима “25. Сусрета младих Републике Српске” као волонтер! Ваш допринос је од велике важности за успјех овог догађаја.
 
Локација: Приједор, Република Српска
Датум: 9. – 13. август 2023.

Prijavi se kao volonter na najveću republičku omladinsku manifestaciju! 

Imamo sjajne vijesti za sve volontere iz Republike Srpske! Imate priliku da budete dio nezaboravnog događaja koji će obilježiti ovu godinu – “25. Susreti mladih Republike Srpske”! 

Šta vas očekuje kao volontera na “Susretima mladih Republike Srpske”? 

1️⃣ Organizacija događaja: Imate priliku da budete dio organizacionog tima koji će osigurati da sve bude besprijekorno i da se svaki učesnik osjeća dobrodošlim i sigurnim.

2️⃣ Pružanje podrške radionicama: Volonteri će biti uključeni u podršku radionicama, pomažući instruktorima i učesnicima da iskoriste maksimum iz ovih edukativnih iskustava.

3️⃣ Logistika i upravljanje događajem: Učestvujte u organizaciji prostora, rasporedu aktivnosti i brinite o tokovima događaja.

4️⃣ Komunikacija i informisanje: Budite ambasadori događaja, pružite informacije i pomozite učesnicima da se snalaze i uživaju u svakom trenutku.

5️⃣ Nezaboravno iskustvo: Kao volonter, imate priliku da steknete neprocjenjivo iskustvo, razvijete nove vještine, upoznate inspirativne ljude i budete dio nečega posebnog.

Da biste se prijavili kao volonter popunite prijavni obrazac. Vaša podrška je neprocjenjiva, a broj mjesta je ograničen, požurite!

Ne propustite ovu priliku da budete dio tima “25. Susreta mladih Republike Srpske” kao volonter! Vaš doprinos je od velike važnosti za uspjeh ovog događaja.

Lokacija: Prijedor, Republika Srpska
Datum: 9. – 13. avgust 2023.