BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ PRONI CENTRA ZA 2020. GODINU

Iako nam je 2020. ‘’servirala’’ mnogo izazova, posebna je privilegija kada možete reći da ste se sa istima hrabro suočili tako što ste im odgovorili velikim uspjesima!

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti vam rezultate rada PRONI Centra za omladinski razvoj postignute tokom 2020. godine, a još veće zadovoljstvo pričinjavaju nam brojne pozitivne priče mladih ljudi koji su u protekloj godini direktno ili indirektno bili dio naše porodice!

Veliko HVALA našem osoblju koji su iz različitih gradova tokom 365 dana radili na edukaciji, povezivanju, inkluziji mladih, promovirali toleranciju, mobilnost, zapošljavanje, ravnopravnost, mir, mlade lidere, aktivizam, volonterizam i omladinski rad. Veliko HVALA svim mladim ljudima širom Bosne i Hercegovine koji su bili dio naše prošlogodišnje priče i 22. godine rada organizacije, koji su nesebično dijelili svoja znanja, iskustva i ljubav. Veliko HVALA svim donatorima koji su svojom podrškom doprinijeli broju projekata za mlade. I naravno, veliko HVALA našim partnerima na saradnji!

Sa još većim optimizmom, željom i snagom nastavljamo ploviti kroz 23. godinu rada, a u međuvremenu pročitajte naš godišnji izvještaj za 2020.

#PRONI #proniyouth #youthwork #PRONI2020