BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

KREIRAJ I OSVOJI – POZIV MLADIMA

25. GODIŠNJICA RADA PRONI CENTRA ZA OMLADINSKI RAZVOJ

S velikom radošću Vas obavještavamo da PRONI Centar za omladinski razvoj ove godine proslavlja 25. godišnjicu postojanja.

Ne samo to, ove godine obilježavamo 25 godina rada s mladim ljudima, kao najvećim resursom u našem djelovanju od osnivanja 1998. godine, rada na unapređenju volonterizma, aktivizma, omladinskog rada, izgradnji mira, promociji ljudskih prava, neformalnog obrazovanja i zdravih životnih stilova, prevenciji sukoba, radikalizma i ekstremizma, mobilnosti mladih, nacionalne i internacionalne saradnje i svega onoga što nas u ovom trenutku čini jako ponosnim.

Tim povodom, naš tim raspisuje javni poziv za kreiranje PRONI loga koji će biti simbol naše 25. godišnjice. 

Poziv je otvoren za sve mlade od 15 do 30 godina starosti koji žele pokazati ovakvu vrstu kreativnosti i na ovaj način biti dio nama važne godine.

Najbolje kreiran logo će biti korišten na svim našim kanalima komunikacije (web stranica, društvene mreže, email) i Monografiji koja će biti predstavljena na proslavi godišnjice. Pobjednik/ca će biti javno promovisan/a kao kreator/ica istog, te osvojiti vrijednu nagradu koju čuvamo kao jedno lijepo iznenađenje i znak zahvalnosti.

Motivaciju i inspiraciju za kreiranje logotipa možete naći i u korištenju osnovnih ciljeva i pravaca djelovanja PRONI Centra za omladinski razvoj koje možete pronaći na početnoj/naslovnoj strani naše web stranice.

Svoje radove u logo formatima možete dostavljati na info@proni.ba uz sljedeće podatke:

  • Ime i prezime
  • Datum rođenja
  • Grad/opština/općina iz koje dolazite
  • Subject emaila: PRONI logo 25

Rok za dostavljanje radova je 28. jul 2023. godine.

Klikom na dugme ispod možete pronaći naš logo u različitim bojama i koristiti ga prilikom izrade.

NAPOMENA: Postojeći logo treba biti osnova 

Radujemo se uživanju u vašoj kreativnosti koja će nam, sigurni smo, biti velika motivacija.

SRETNO!