BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Posjeta mladih iz Novog Grada i Prijedora PRONI Omladinskom klubu Cazin

PRONI Omladinski klub Cazin je imao zadovoljstvo ugostiti sjajne mlade ljude iz PRONI Omladinskog kluba Prijedor i omladinskog kluba Novi Grad (Centar za izgradnju mira – Center for Peacebuilding).

U okviru projekta ,,Ja lider” koji se implementira u saradnji sa Udruženje za obrazovne inicijative 5+, održali smo radionicu ,,Neka krene od mene”, s ciljem da naši aktivisti nauče više o zagovaranju, načinu podnošenja inicijativa i promjene kvalitete življenja u zajednicama iz kojih dolaze. Po završetku radionice, upriličena je zajednička posjeta Starom gradu Ostrožac, jednoj od najpoznatijih znamenitosti Cazina.

Radimo punom parom u Cazinu, sa željom da bude još mnogo ovakvih aktivnosti i posjeta na kojima će mladi iz različitih zajednica moći da se upoznaju, razmijene iskustva i zajedničkim snagama doprinesu kreiranju boljeg svijeta za sve sadašnje i buduće generacije.

Punom parom radimo i u ostalim omladinskim klubovima, a više informacija o tome pročitajte na http://omladinskiklubovi.ba/.

#PRONI #proniyouth #POK #youthclub #youthactivism #youthwork #Cazin #proniusvakomgradu