BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Otvoren PRONI Omladinski klub u Bosanskom Petrovcu

Stvaranje pozitivnih vrijednosti zahtijeva timski rad i partnerstvo, a od sada nastavljamo raditi i kreirati bolji svijet za mlade Krajine i u PRONI Omladinskom klubu Bosanski Petrovac.

Zahvaljujemo se općinskom vijeću Bosanski Petrovac na čelu sa načelnikom Dejanom Prošićem, Vijeću mladih Bosanski Petrovac i polaznicima PRONI Akademije Omladinskog Rada na podršci u realizaciji ove inicijative.

Vođeni time da budućnost ne treba brinuti sama o sebi, uložićemo napore u zajedničku brigu o budućnosti mladih iz ove općine. Sretni smo što će kvadrati baš našeg omladinskog kluba biti kamen temeljac sjajnih mogućnosti i rezultata.

Više informacija o radu i predstojećim aktivnostima naših omladinskih klubova pogledajte na: http://omladinskiklubovi.ba/.

Projekat YouVolution 2.0: Expanding and Consolidating Youth Platforms and Networks  se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).


#PRONI #proniyouth #youthclub #POK #YouVolution2