BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Otvoren poziv za StreetartTuru – Urbanu šetnju za mlade!

PRONI Omladiski Klub #Mostar i Street Arts Festival Mostar organiziraju StreetartTuru – Urbanu šetnju za mlade!

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina , zanima te javni prostor i ulična umjetnost te želiš iz prve ruke čuti priče o mostarskim muralima i steći nova poznanstva pridruži nam se!

Istražite s nama jednu od najvećih i najljepših galerija ulične umjetnosti na Balkanu uz ulično druženje kojem se zaista mnogo radujemo.
Plan je da održimo dvije Urbane šetnje. 19. 11. i 23.11. u 14:00 sati.

Prijavite dolazak na linku https://forms.gle/1p9wAS1SLtM6u7BP9 nakon čega ćemo vas direktno kontaktirati o svim ostalim detaljima.

Ovo je prilika da upoznate grad na jedan drugačiji način uz inspirativnu ekipu organizatora Festivala i omladinskih radnika PRONI-a te da potaknuti umjetničkim pričama i sami kroz dijalog kažete svoje ideje i viđenja Mostara kroz teme koje se tiču vaše mladosti.

Obići ćemo Street Art galeriju i ulice prema osmišljenoj ruti koju će pratiti priče o muralima i kroz koju ćete i vi aktivno učestvovati u dijalogu te pričati o umjetnosti, javnom prostoru, mladosti, sadašnjosti i budućnosti. Bit će vam ovo sigurno zanimljivo iskustvo, a mi jedva čekao da vas upoznamo i povedemo u našu urbanu pustolovinu.

Jačamo svijest i kapacitete mladih kroz projektni i programski sadržaj.🤞

#proniyouth #POKMostar #culture