BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Dodijeljeni certifikati volonterima/kama 2022

Navikli ste da svake godine početkom decembra upoznate naše volontere/ke dobitnike/ce certifikata za volonterski angažman u našoj organizaciji, ali ovoga puta smo odlučili da najljepše ostavimo za kraj.
 
Onima koji su iz godine u godinu naše nadahnuće, koji bezuslovno obogaćuju naš rad, inspirišu nas da nastavimo i čuvaju nam vjeru u istinske vrijednosti i vjeru u mlade kao posebne snage našeg društva – HVALA!
 
Čestitamo i hvala vam dragi naši volonteri/ke za sav uloženi trud, rad, posvećenost i prije svega što ste odlučili da PRONI bude mjesto u kojem ćete praviti volonterske korake.
 
Iskrene čestitke i veliko hvala i našim volonterima/kama godine: Merjem Tajić (Sarajevo), Davidu Pavloviću (Banja Luka), Džejli Tanović (Mostar), Milanu Sićanoviću (Brčko distrikt BiH) i Jovanu Elezu (Bijeljina).
Kažu da je volontiranje način očuvanja mentalnog zdravlja, zato su završne volonterske aktivnosti bile fokusirane upravo na tu temu.
 
Aktivnosti su realizovane kroz projekat ,,BeWell@Digital” koji podržava Evropska komisija kroz program Erasmus+, a implementira konzorcijum na čelu sa International Youth Health Organization i partnerima: PRONI Centar za omladinski razvoj, Qendra Youth Act, Društvo za borbu protiv SIDE – CAZAS, Epistimoniki Etaireia Vioiatrikis Pliroforikis kai Pliroforikis Ygeias – GBHI i Institut savremenih tehnologija Crne Gore.