BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Poziv za učesnike/ce: “9th European Alcohol Policy Conference” u Norveškoj

Međunarodna zdravstvena organizacija mladih (YHO), uz podršku EUROCARE-a, Norveške vlade, Actis-a i WHO Europe s ponosom dijeli s vama financiranu priliku da prisustvujete 9. Konferenciji o Evropskoj politici alkohola koju su zajednički domaćini SZO/YHO, koja se održava između 15. i 17. juna 2022. u Oslu, Norveška.

Prvi dan, 15. od 14:30 do 17:30 održat će se sesija mladih čiji su domaćini WHO i YHO. Između ostalog, tokom sesije, YHO će objaviti Evropsku politiku za alkohol.

Od 16. do 17. održat će se 9. evropska konferencija o Evropskoj politici za alkohol. Program možete pronaći ovdje. Organizatori će snositi troškove putovanja, konferencijske kotizacije, hrane i smještaja od 15. do 17. juna 2022. godine.

Imajte na umu da je ova prilika dostupna predstavnicima organizacija članica YHO  i omladinskih organizacija koje žele da postanu članovi YHO.

Da biste se prijavili potrebno je da popunite prijavni formular najkasnije do 31. maja, 23:59h. Kandidati koji ispunjavaju sve kriterijume biće prihvaćeni po principu vremena prijavljivanja, zato prijavite se što prije.

Kada vaša prijava bude odobrena s naše strane, ljubazno ćemo vas zamoliti da podijelite s nama podatke o ulaznici koju želite kupiti. YHO će nadoknaditi samo karte koje je YHO odobrio prije kupovine karata.