BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

Posjeta mladima u Gornjem Rahiću

Naš omladinski klub Maoča nastoji svakodnevno osluškivati potrebe mladih iz okolnih lokalnih zajednica kako bi prema istima usmjerio svoj rad. Ovoga puta imali smo priliku saslušati i mlade iz Gornjeg Rahića.

Raduje nas što prepoznaju važnost saradnje i međusobnog razumijevanja, a njihova želja je da Maoča, Ograđenovac i Gornji Rahić zajedno rade jer je to pravi i najbolji način da se postigne mnogo više kada je u pitanju položaj mladih u ovim lokalnim zajednicama.

Pored toga što smo razmijenili mišljenja i iskustva, imali smo zadovoljstvo i mladima iz Gornjeg Rahića, kao na prethodnoj posjeti Ograđenovcu, predstaviti svoj rad, trenutne i buduće aktivnosti.

Rad u Maoči, kao i aktivnosti naših ostalih omladinskih klubova možete pratiti i na: http://omladinskiklubovi.ba/klubovi/.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM Bosnia and Herzegovina), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID Bosnia and Herzegovina).

#proniyouth#proniusvakomgradu#youthwork#USAID#IOMBIH