BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

POK Mostar – Obiljezavanje medjunarodnog dana osoba s down sindromom

PRONI Omladinski klub Mostar objavljuje poziv za radionicu “Vesela strana dlana” koja se organizira 18.03.2021.god. i namijenjena je mladima od 15 do 30 godina s područja Mostara. Ova radionica se organizuje u susret 21.03. koji se obilježava kao Svjetski dan osoba sa Down sindromom. Kroz edukativni i kreativni karakter radionice, učesnici će imati priliku da, na kratko, upoznaju svijet osoba s Down sindromom, te sudjeluju u kreiranju pozitivnih poruka i videa s ciljem ukazivanja na važnost ovog datuma i potrebe ove ciljne grupe. Također, očekujemo gošću na radionici, osoba koja profesionalno radi s ovom ciljnom grupom. A potvrdu učešća imat ćemo naredne sedmice, dan pred radionicu.

Prijave za učešće ostaju otvorene do 17.03. (srijeda) do 12h.

LINK za prijave.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam pisati u inbox profila društvenih mreža ili direktno na email monikabazina22@gmail.com.

Sve aktivnosti realizujemo u skladu sa sigurnosnim mjerama koje su propisane od strane Kriznog štaba, u prostorijama PRONI Omladinskog kluba Mostar (Rade Bitange 13, drugi sprat Centra za kulturu Mostar). Molimo sve učesnike da ponesu svoje maske.