BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

#POKMOSTAR – Časovi konverzacijskog engleskog

Časovi konverzacijskog engleskog u #POKMostar

Za volontere i omladinske radnike u #POKMostar vrijeme je za poslijepodnevnu kafu. S obzirom na trenutnu situaciju i #ostanimokući , današnju kafu i poslijepodnevno vrijeme za druženje smo iskoristili da vježbamo engleski jezik.

Pričali smo o navici ispijanja kafe, rutini pripremanja, omiljenim mjestima gdje se volimo družiti s prijateljima uz kafu, i koliko nam u vrijeme ove zbrke ta navika nedostaje, te kako istu možemo nadomijestiti. Ideja za ovu aktivnost je predložena od strane volontera koji su željeli podijeliti svoje znanje engleskog jezika, ali i onih koji žele isti unaprijediti.

Hvala svim učesnicima koji su bili aktivni i doprinijeli realizaciji časa i vidimo se opet naredne sedmice. Radimo i kreiramo bolji svijet za mlade.

Budimo odgovorni. #ostanimokuci i budimo produktivni.

Ove aktivnosti organizirane su u sklopu projekta #STaRBiH koji provodi Karuna Center for Peacebuilding#PRONI ,Mali koraci – Small Steps, Centar za izgradnju mira – Center for Peacebuilding i Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH – YIHR BiH uz podršku USAID Bosnia and Herzegovina.

#stayathome #proniusvakomgradu