BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

“Kako postati poželjan na tržištu rada” POK Mostar

📌Nauči “Kako postati poželjan na tržištu rada” u #POKMostar 👇👇

PRONI Centar za omladinski razvoj poziva sve mlade ljude od 18 do 30 godine iz Mostara, da se prijave za učešće u projektu “Kako postati poželjan na tržištu rada”.

➡️Projekat “Kako biti poželjan na tržištu rada?” mladim ljudima će omogućiti da se bolje pripreme za poslovne izazove koji ih očekuju. Prva ulaznica za to je kvalitetan CV. Danas, bilo da se prijavljujete za posao ili na neku edukaciju, traži se CV i Motivaciono pismo. Želimo pripremiti mlade ljude za njihovo prvo zaposlenje, ohrabriti da na tržištu rada postanu poželjniji koristeći svoje znanje.

✔️Projekat će trajati 3 mjeseca i to 2h sedmično, a aktivnosti će se odvijati u prostorijama PRONI Omladinskog kluba Mostar, na adresi Rade bitange 13, prostorije Centra za kulturu (2 sprat).

Poziv za prijave ostaje otvoren do 16.06.2019. godine, a forma za prijave nalazi se na linku https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc1SQ0Qs3zoLfk44M…/viewform

PRONI Center for youth development ove godine je otvorio 4 omladinska kluba (Bijeljina, Mostar, Sarajevo i Banja Luka) u okviru realizacije projekta #STaR (Societal Transformation and Reconciliation/ Društvena transformacija i pomirenje) koji je podržan od strane 
USAID Bosnia and Herzegovina, a zajednički ga implementiraju Karuna Center for Peacebuilding, Mali koraci – Small Steps, Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH – YIHR BiHCIM – Centar za izgradnju mira Sanski Most – CIM i PRONI Centar.