BosnianCroatianSerbianEnglishGerman

“Training course for dissemination” – PRONI na seminaru u Grčkoj

PRONI Centar za omladinski razvoj kao partnerska organizacija učestvovala je na seminaru “The Vision of Youth Work – Training course for dissemination” u Grčkoj od 10.09 do 16.09.2017.godine, koji je organizovao Balkan Urban Movement iz Srbije, naš dugogodišnji partner. Tema seminara je bila social media marketing.

" Ovaj projekat je bio nastavak seminara iz Ljubljane(April) i Vršca(Juli), i meni jedna od najzinimljivih tema. Naime marketing na društvenim mrežama je trenutno broj jedan marketing u svijetu, i učiti o tome od profesionalaca u tom polju je stvarno privilegija i veliko iskustvo. Iskoristiti marketing na društvenim mrežama u nevladinom sektoru je svakako korisno kako za organizacije tako i za individue da budu kompetentni na tržištu rada. Sve se to dešavalo u predivnoj Grčkoj sa još 20mladih iz 5 zemalja, nevjerovatno iskustvo. Sve pohvale organizatoru."

kaže za PRONI Dejan Rađen.

Jasmin JasarevicAdina Halilović, Emir Karamijic, Bojana DelicDejan Rađen su bili naši predstavnici sa jos 20 mladih iz Grcke, Turske, Srbije i Slovenije.

Projekat podržan od strane Erasmus+.